Szállások Orfűn és környékén

Ha indulsz a versenyen és nem a környéken laksz, akkor mindenképp érdemes a hétvégét Orfűn és környékén tölteni. Barátságos emberek, kellemes magánszállások és mivel egy üdülő központról beszélünk, ezért rengeteg szállás közül válogathattok.
Szerintünk érdemes legalább két éjszakára érkezni, hogy kipihenten versenyezz és másnap az ingyenes kajak teszt és oktatás után kicsit körbe nézz a környéken, mert verseny közben talán nem ez lesz az első.

Keresd fel Orfű hivatalos honlapját, ahol tájékozódhatsz a szállásokról és a környékbeli programlehetőségekről, kirándulási célpontokról. A környező erdőkben rengeteg kijelölt túrautat találhattok,

OrfűMad Triatlon Fesztivál, kirándulásOrfű és környéke egy tökéletes edzőközpont, egy igazi edzőtábor helyszín. A hely adottságai miatt tényleg mindenre van lehetőség. Terepfutás és sima terepen való futás, országúti kerékpár, mountain bike, kajak-kenu, úszás, nordic walking és még sorolhatnánk, ezek csak azok a sportok amiket mi csinálunk. Természetes környezetben, kisforgalmú utakon találja itt meg a család és sportoló is a kikapcsolódás lehetőségét.

 

Szállások: http://orfu.hu/szallasok/ itt mindent megtaláltok.

Jó kikapcsolódást és versenyzést kívánunk!

Partner szállásaink, ahol kedvezménnyel vagy plusz szolgáltatással várják versenyzőinket.
Alábbi szállásokon külön akciókkal várják az OrfűMad versenyzőit. Keressétek Őket bizalommal.

Adamko Apartmanház, közvetlenül a versenyközpont mellett ITT>>
Nívó Vendégház, 2 apartman összesen 11 fő ITT>>
Diás Panzió, 10 apartman 30 fő, ITT>>
OrfűFitt Jurtatábor, hagyományos jurta sátrakban ITT>>