Távok és pályák

Kerékpár pálya
Egy kerékpár pálya van kijelölve mindkét versenyszám részére, a triatlon és a quadratlon is azonos pályán halad, mindkét számban egy 40 km-s kört kell megtenni.

OrfűMad kerékpár pálya 1 kör, 40 km km, 450 m szintemelkedés

A pálya gyönyörű környezetben megy végig és nem sík, több domb is van egy körön belül, de a kezdő emelkedő a depó után pár száz méterrel a legerősebb az összes közül. A kijelölt útvonal nem lezárt pálya, de kizárólag kis forgalmú, másodrendű utakon van vezetve, várható forgalom alacsony, de a KRESZ szabályait mindenkinek be kell tartania, bukósisak kötelező. Útvonal jelző táblák lesznek kihelyezve a kereszteződések előtt és a főbb kereszteződésben forgalmat irányító rendezők is segítik a biztonságos versenyzést.

OrfűMad kerékpár pálya
A képre kattintva a gpsies.com oldalon megnyílik a térkép nagyítható formában.

Szervíz
Szervíz állomást a Kerékpár Diszkont csapata üzemeltet, Ők biztosítják a verseny előtti finombeállításokat és a verseny közbeni pálya szervízt is. A verseny alatt felhasznált eszközöket a rajtszámotok alapján a verseny végeztével kell rendezni a szervíz sátorban.
Köszönjük KERÉKPÁR DISZKONT !

Futó pálya
2,5 km-es pályán 4 kört kell teljesíteni mindkét sportágnak, triatlonnak és quadratlonnak is, minden kör végén át kell futni a depon. A 4-ik kör végén a depó után a célkapura ráfordulva van a célegyenes. A fordítónál regisztrálják a rajtszámot,ezért jól látható helyen elöl kell elhelyezni a rajtszámot. Minden körben a depó után lehet frissíteni.


A képre kattintva a gpsies.com oldalon megnyílik a térkép nagyítható formában.

Úszó pálya
Az úszó pálya 2 körös. A rajt vízből indulásos lesz és vízállás függvényében változhat a pálya nyomvonala. Részletesebb pályarajz a technikai tájékoztatóban verseny előtt.

OrfűMad úszó pálya 1500 m 2 kör 2x750 m