Tombola díjak

Udvaribolondok Balaton-felvidék terepfutó verseny tombola díjai

Úgy gondoltuk, hogy jól fog esni egy kis sorsolás a verseny után és megfáradt tagjaitok örömmel várják majd a nyereményesőt. Gyűjtünk, ahogy tudunk, de ha bármiféle felajánlásotok lenne ne fogjátok vissza magatokat.

Tombola sorsolásra az eredményhirdetés után kerül sor, minden célba érkezett versenyző indulhat rajta aki jelen van a sorsoláson és nála van a rajtszáma. Tehát két dolognak kell teljesülnie, hogy megnyerhesd az alábbi nyereményeket: érvényes, befizetett nevezéssel kell rendelkezzél és célba is kell érjél. Úgy gondoljuk, hogy ezek teljesíthető kérések :).

2018-as Tombola díjak, hamarosan!

Nyeremény lista 2017

TomTom Runner 3-as sportóra
Salomon Speedcross Pro trail running shoeA TomTom sportórák hazai forgalmazójának felajánlása az egyik fődíjunk a 2017-es tombola sorsoláson, egy Runner 3-as GPS-es sportóra. Cserélhető szíj, GPS vevő, akár 10 óra üzemidő gps használattal, de részletesebb információ a ITT>> található az óráról. Az általad választott színben és szíjjal szállítjuk ha a befutód után a tombolán is sikeres leszel.

 
 

Salomon Speedcross Pro terepfutó cipő, 1 pár
Salomon Speedcross Pro trail running shoeEgy nagyon jó, de funkcionális cipő, bár Ausztriában minden második emberen Speedcross van az utcán is. Rengeteg színben gyártják, talán ezért is népszerű az utcai viselete, de alapvetően egy puhább talajra tervezett terep cipő. Legjobban a sáros, vízes, fűves, mélyebb, lazább terepen érzi otthon magát, de már létezik kemény terepre gyártott verziója is.

Salomon S-LAB Advanced skin futómellény
Salomon Xwind Pro trail running shoeHa kacsintgatsz a hosszabb távok felé vagy már ultrás vagy, akkor erre biztosan szükséged lesz. Egy profi társ a hosszabb futásaidhoz, hogy ne éhezz el, ne száradj ki.

 

 

Portré fotózás, 1 db
Salomon Xwind Pro trail running shoe Az SCH-Multiphoto aki egyébként a versenyt is fotózza, felajánlott egy portré fotozást. Ami lehet a szabadban sportolás közben, stúdióban vagy nálad a konyhában. Szóval ha portréra lenne szükséged, akkor erre a nyereményre hajts és környékezd meg a sorsolási bizottságot, hogy nem lehetne-e, hogy esetleg talán... :)

 

Skrabski Pincészet, borkostolás
Skarbski Pincészet, nyeremény borok Ez a minőségi helyi pince szerintünk az ország legjobb olaszrizlingjét palackozza, de erről győződjetek meg Ti is. A tombolán 2 db 2 fős borkostoló estet sorsolunk ki, ahol megoismerkedhettek a borkészítés menetével és végig kostólhatjátok a pince borait. Ezen felül egy-két palackot is kisorsolunk.

 

 

Egyedi éremtartó
Egyedi éremtartó nyeremény Egyedi éremtartó, melyen rendezetten gyűjtheted érmeidet és a szoba dísze lehet. Gáspár Ferenc felajánlása 3 db éremtartó, melyet szintén a befutottak között sorsolunk ki. Ha nem nyertél de szeretnél egy ilyet, akkor keresd az eremtartok.com elérhetőségen Ferit, akivel egyébként a 15 km-es távon is talállkozhatsz.

 

Scitec Nutrition
Scitec NutritionA Scitec a regeneráló készítményeiből ajánlott fel 3 ajándék csomagot versenyzőinknek. Ezek a készítmények nagyon jól segítik futás utáni regenerációt, várjuk majd a véleményeket.

 

 

 

Nanett Bon-Bon
Egyedi éremtartó nyereményA Nanett bon-bon kézműves csokikat készít és 1 doboz Csupa Szív bon-bont ajánlott fel versenyzőink részére. megtaláljátok Dörgicsén vagy a facebookon ITT>>