Henkel-Viwa Multisport Hétvége, információs oldal

2013. 05. 23. 08:56

A 2013 júniusi Henkel-Viwa Multisport hétvége fontos információi, melyet napról napra frissítünk.

Egy hétvégén két verseny, melyre érdemes felkészülni, hogy jól sikerüljön ezért látogass vissza sűrün, hogy minden fontos információd meglegyen a versenyről.

 • Használjátok a váltótárs kereső formot ahol versenyre, sportágra lebontva tudtok "hirdetést" feladni, hogy kit kerestek magatok mellé!
  Nem csak a mostani versenyre, már az idei összes versenyre leadhatod az igényedet. Sőt írj magadról is két mondatot, hogy tudja a jelentkező ki mellé áll be!
  A kereső form itt: http://www.seakayaking.hu/valtotars-kereso
  A találati oldal, ahol akár Te is szemezgethetsz, itt: http://www.seakayaking.hu/valtotarsat-keresok található
 • Sajnos marad a régi bevált chip rendszer! Reméljük őszre nálunk is használható lesz a rendszer!
 • Elkészült a NEM ADOM FEL céges váltók oldala, ahová olyan cégek, sportos társaságok nevezését várjuk, akik egyúttal szeretnék támogatni a magyar sportot, azon belül a mozgáskorlátozott sportolókat.
  A fontos információkat megtaláljátok a: http://www.seakayaking.hu/nemadomfel oldalon.
 • Idén úgy néz ki új időmérő rendszerünk lesz, nem kell majd bajlódni a chipek dugdosásával se vizen se a bringán. Megszűnik a borulásveszély a chip zónában és a bringán sem törik meg a lendület.
 • Szombat esti mulatság: szombat este egy kis meglepetéssel készülünk a strandon minden versenyző részére. este 8-10 között filmvetítés, quadratlon pálya információk, álló fogadás és kötetlen beszélgetés kellemes zene mellett DJ Zeitunggal. Mivel egy elég kemény kétnapos megmérettetésre készülünk, gondoltuk nem árt egy kis lazítás egy jó tészta partyval vegyítve. Az este nem áll meg 10-kor, de a másnapi verseny az indulóknak javallott a pihenés, kisérők és barátok meg bulizhatnak hajnalig. Ha fontos információkra vágysz a vasárnapi pályával kapcsolatban mindenképp ott a helyed
 • Váltótárs kereső: ha váltóban indulnál a duatlonon vagy a quadratlon versenyen, keresd nálunk a váltótársad. Készül rá egy külön oldal, de addig is a seakayaking.hu facebook profiljára írjatok és ott keressétek egymást
 • Járd be egyedül a futó pályát, hogy ne érjenek meglepetések: Kell egy okostelefon a kezedbe és már mehetsz is pályabejárásra. A futópálya térképe letölthető a telefonodra ha Androidos készüléked van és a helymeghatározó bekapcsolásával folyamatosan követheted helyzetedet a pályához mérten. Így nem szükséges más hozzá, hogy megismerd a pályát és ne verseny közben érjen a meglepetés, hogy pontosan meddig is tart az emelkedő. IPhone-t használoknak az Endomondo programot javasoljuk és a helyszínen az utak közül ki tudod választani a futó pálya útvonalát. Andoridos készülékeknél elég a google maps használata. Térkép linkek hamarosan ITT>>
 • Nevezési kedvezmény: Ha a hétvégén mindkét eseményen indulsz, akkor jogosult vagy a quadratlon nevezési díjából 50 % kedvezményre legyen az egyéni vagy váltó kategória is. Szerintünk érdemes az egyik napon egyéniben a másikon meg váltóban teljesíteni a távokat, így ki tudod adni magadból a maximumot.
 • Nevezd be a cégedet! Rég volt a céged csapatépítő tréningen? Itt az alkalom, hogy összeszokjon a csapat és együtt dolgozzatok. Céges váltók esetén a MEOSZ-t /Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége/ is támogatod, részletek hamarosan: