Magunkról

Miért csináljuk?

Mert szeretünk kajakozni, kerékpározni és szeretnénk összehozni a magyar evezős társadalmat a Balatonon egy-egy komoly megmérettetés keretein belül. Célunk, hogy a tengeri kajakosok egymással versengjenek és ne más könyebb gyorsabb hajóosztályokkal együtt ezért indítunk nekik külön hajóosztályokat. Célunk továbbá, hogy megismertessük itthon mindenkivel az outrigger kenukat és surf ski kajakokat, melyekkel biztonságosan és gyorsan lehet evezni hullámosabb vízeken is.

2011-től a verseny hétvége nem csak a versenyről szól, hanem egy közösségről akinek a közös kapcsolódási pontjai általában a vízzel kezdődnek. Kérjük hozzátok el hajó különlegességeiteket és állítsátok ki, had lássa mindenki mik készülnek a hazai garázsokba, de szívesen látunk minden gyártót forgalmazót is aki megmutatná termékét a nagyközönségnek, szóval kiállítás, beszélgetés, eszmecsere, filmvetítés, teszt, klubélet és persze egy-két verseny is belefér majd a hétvégékbe.

Rendezvényeink nem csak a versenyről szólnak, hanem a teljesítményről is, 25 vagy 50 km-t állóvizen egybe leevezni, ráadásul versenytempóban az kihívás, nem is az elsőség a legfontosabb, hanem a részvétel és a táv teljesítése évről-évre.
Célunk még olyan hazai versenyek szervezése, melyek a versenyzőkről szólnak, mivel mi is indulunk ezért belülről is látjuk, hogy mire van szükségetek, de várjuk javaslataitokat észrevételeiteket.

Célunk továbbá, hogy profik és amatőrök együtt vegyenek részt versenyeinken és évről-évre rangosabb eseményeken találkozzunk. Szeretnénk, ha a Balatonon a vitorlások mellett állandóan feltünnének a kajakosok-kenusok is.

Duatlon versenyeink célja, hogy a két sport közösséget összehozzuk egymással és kölcsönösen megismertessük a másik sportágát. A kerékpár és kajak-kenu egymásnak tökéletes kiegészítő ráadásul versenyeink helyszíne a Balaton Felvidék mindkét sportnak tökéletes táptalaja.

Budapesti rendezvényeinken szintén a közösségépítés és az edzettségi szint felmérése célunk. Helyszín a Honvéd kajak-kenu telep a Hajógyári szigeten.

Szervezők

 Schmuck ÁdámJó edzést, evezést mindenkinek.

 
  Schmuck Ádám
+36 30 9500-655
adam/kukac/slidesc/pont/hu
 
Jelentkezés, és információ!
nevezes/kukac/seakayaking/pont/hu