Tengeri kajak gyorsteszt

2012. 04. 12. 16:43

Hirtelen felindulásból és persze 2 komoly érdeklődőtől vezérelve tartottunk egy gyors tesztet a legújabb tengeri kajakjainkkal.

A kajakok és leendő tulajdonosaik idei nyílt vizes maratoni versenyek résztvevői lesznek, de addig is találkozhatsz velük és velünk a májusi tesztünkön Balatonon, Balatonudvariban május 12-13.-án egy kétnapos folyamatos teszten, de addig is pár kép ízelítőül.

Résztvevő hajók: Kayakpro Vampire, Kayakpro Marlin, Epic V8, Epic V10 Sport és az Epic tengeri kajakja a 18X.

A májusi kétnapos teszten a felsorolt hajókon kívül lesz még Kayakpro Nemo, Epic V12 és természetesen az elmaradhatatlan Epic Legacy K1-es hajók is, valamint zene és jó hangulat, ha gondolod gyere le sátorozni és jókat evezni dutalon és maraton pályát megismerni. Sátorhely ingyenes, de szállást is ajánlunk minőségi magánháznál 3000,-Ft/fő/éj-ért. Minden jelenlévő tesztelő vagy benevezett versenyző vendégünk egy bogrács menüre. Este közös elmélkedés Balatonfüreden.
Duatlon pályabejárás! Hozd le a kajak tesztre a bringát és mehet is a pályábejárás a Balaton-felvidéken, minden indulónak ajánlott a verseny előtt egyszer végig tekerni a pályát, mert okozhat meglepetéseket.

Kayakpro Marlin, Balaton Hungary Epic V8 test, Hungary Balaton
Kayakpro Vampire, Hungary Balaton, Seakayaking.hu Kayakpro Marlin, Kayakpro Vampire
Kayakpro Marlin, Kayakpro Vampire Epic 18X
Epic 18X Seakayak Epic 18X seakayak Epic, Kayakpro
Kayakpro Marlin, Kayakpro Vampire Kayakpro Vampire back view

Képek: Lendvai Zsolt