Események

Korábbi események

Betegség miatt ELMARAD!! 0,75 km úszás, 20 km kerékpár, 4 km kajak és 5 km futás a Sprint Balaton Quadratlon menüje. Teljesítheted egyéniben és váltóban is.
2020-ban az esemény sajnos elmarad! Udvaribolondok Balaton-felvidék terep maraton 2018! 7-17-25-42 km Eredmények ITT>> Fényképek ITT>>
Légy részese Te is a III. Tengeri Magyar Bajnokságnak Horvátországban, Losinj szigetén. Losinj tökéletes helyszín a bajnokságra! Ideális helyszínének köszönhetően a szélrózsa 4 irányába indulhatunk evezni. Nyugodt csendes kempinje a család részére ideális, a szép kisváros és a remek kis éttermek az esti beszélgetésekhez teremtenek tökéletes környezetet.
Epic Kayaks Tihany Kupa 2016, 21 km és 8,5 km, surfski, tengeri kajak, outrigger, SUP A Balaton legszebb részén, végig part mentén, de változatos vízeken zajlik a verseny. Egyszerű, biztonságos nyomvonal.
2017-ben újra Magyarországon! Középtávú Quadratlon Világbajnokság Orfűn! Badar Gergő 2016-os fantasztikus aranyérme után ismét meg kell védeni a címünket! Quadratlonisták Hajrá!
Légy részese Te is a Magyar Surfski és Tengerikajak Bajnokságnak Horvátországban Losinj szigetén. Mali Losinj tökéletes helyszín a hullámvadászatra! Nyugodt csendes kemping a család részére és nem utolsó sorban gyönyörű környezet, szép kisváros és remek kis éttermek várják indulóinkat.
IV. Henkel-Loctite Velence Duatlon, 2015 szeptember 5.
Sprint Quadrathlon European Championship, 2015
2016-ban elmarad a Balaton Maraton! Jövőre jelentkezünk az új versenyünkkel. VIII. Vajda Balaton Maraton4 táv és számos kategória 42-23-12-7 km 2015 augusztus 29. 2015-ben a VIII. Vajda Balaton Maraton a Henkel Multisport Hétvége keretein belül kerül megrendezésre, ahol szombaton a kajak-kenu a főszerep és vasárnap egy sprint távú quadratlon Európa Bajnokság kerül megrendezésre.
OrfűMad 2017 Május 13. szombat Olimpiai távú triatlon és középtávú quadratlon verseny 2017-ben harmadik alkalommal rendezzük meg az OrfűMad Multisport Fesztivált, ahol idén is két versenyszámban lehet rajthoz állni. Középtávú Quadratlon Világbajnokság és egy olimpiai távú triatlon verseny közül választhattok.
Gyere és szörfözz a Seakayaking.hu csapatával Epic hajókban Tarifán! 2015-ben ismét ellátogatunk Tarifára az Epic Surfski Centrumba, ahol minden feltétel adott a kiadós hátszeles evezésekhez. Gyere csatlakozz Te is! Egy igazi surfski tábor profiknak és amatőröknek egyaránt, 4-5 napos aktív kikapcsolódás tavasszal a nyárban. Tarifa egy igazi surf-spot, ezért a szükséges hátszél hullámok is adottak.
ENGLISH RACE INFO pdf Első Magyar Surfski és Tengeri Kajak Bajnokság.
I. Henkel-Loctite Sprint Kajak Triatlon, 2014 szeptember 7. Térkép a versenyről, pályarajzok ITT>>Időpont: 2014 szeptember 7.Helyszín: Velence északi strandEligazitás: 10.00.Rajt: 11.00.
English speakers link here A Balaton Quadratlon egy 2012-ben útjára indított középtávú quadratlon verseny, melyet minden évben, mint világkupa versenyt szeretnénk megrendezni a Balaton-felvidék komoly kihívást jelentő pályáin.
EPIC - KAYAKPRO - VAJDA Teszthétvége! Idei első tesztnapjaink a Húsvéti hétvégére esnek, ahol először próbálhatjátok ki a Vajda Surfski modelleket és az Epic újdonságát az új V10 Ultrát, de ott lesznek a Kayakpro győztes tengeri kajakjai is a Nemo és Marlin típusok. Természetesen az Epic lapátok is várják az érdeklődőket.A teszthétvégének most is Balatonudvari ad otthont a strandon kerssetek minket.
2016-ban elmarad a Balaton Maraton! Itt az aktuális éves kajak-kenu programjainkat találod. Egyéb multisport versenyeinkről (kajak duatlon-triatlon, quadratlon) a hozzájuk tartozó főmenüben találsz információt.
Indulnál egy óceáni surfski világkupán egy kis nyaralással összekötve? Ha igen, akkor ez a Te programod! Az Ohana Mana Cup egy igazi nyílt vizes erőpróba Szardínia szigetén. A 2012-es verseny már az Oceanpaddler World series része egy ICF Ocean Racing World Cup, tehát az elmúlt évek alatt az esemény köszönhetően a lelkes szervező gárdának egy igazi világkupa versennyé nőtte ki magát.
Következő futam szeptember 6-án! Aktuális eredménylistaa 4-ik futam utánKülföldi példa alapján a „Thursday Night Race" jellegű versenyek mintájára alkottuk meg a Sportos Torkos Csütörtöki Futamokat.
V. Salomon Balaton Maraton 50-25-12 Idén a Balaton Maraton jubileumi évhez érkezett és ennek megfelelően a szervezők is több különlegességgel várják a résztvevőket. Schmuck Ádámot kérdeztük seakayaking.hu portáltól az idei Balaton Maratonról és Balaton quadratlonról.Mik azok a főbb újdonságok, amivel az V. Balaton Maraton várja a versenyzőket?
Idén október 20-án szombaton tartjuk első őszi Balaton kerülő kerékpár teljesítménytúránkat. Ha van kedvetek 22 fokban tekerni egy jót, akkor mindenkit várunk szeretettel. Családdal vagy barátokkal egész kör vagy csak medence kerülések vagy csak egy Tihany kör a gyerekekkel, rajtatok múlik mit választotok.

II. Balaton Duatlon

2012. 06. 09.
II. Balaton Duatlon 2012. 2011-ben kipróbáltuk, óriási siker lett! Ezért idén is megrendezzük a II. Balaton Duatlon kajak-kerékpár duatlon versenyünket. Időpont: 2012 június 9-10.Helyszín: Balatonudvari Strand vagy Sajkodi strand Az első évhez hasonlóan 15 km kajak, 45 km kerékpár távval indítjuk a versenyt.A kajakos pálya a sajkodi öbölben, a kerékpár pálya a Balaton-felvidéken lesz kijelölve.
EPIC - KAYAKPRO Teszthétvége! Tavalyi sikereinken felbuzdulva idén is megtartjuk, sőt hagyománnyá szeretnénk tenni, hogy EPIC - Kayakpro teszthétvégét szervezünk Balatonudvariban.Kösd össze a tesztnapot egy dutalon kerékpáros pályabejárással és légy a vendégünk egy bogrács menüre. Ingyen sátorhely a hozzánk látogatóknak vagy kedvezményes igényes magánszállás 3000,-Ft/fő/éj-ért. Zene és folyamatos jó hangulat vár minden érdeklődőt!
I. Magyar Tengeri Kajakos Amatőr Bajnokság és Találkozó 2011. Szeptember 24-25 , Keszthely
Felvonulás a sportolhatóbb Balatonért! A megmozdulás célja, hogy a Balaton használhatobb legyen a sportolók részére és ne kelljen a folyamatos viharjelzések miatt a partra kényszerülni, valamint szeretnénk megszűntetni az 1500 m-es partól való eltávolodási korlátozást, mely első fokú viharjelzés esetén csak 500 m másodfok esetén meg 0 m.