Epic, Vajda, Kayakpro termékek forgalmazása

Be the fastest!

A seakayaking.hu csapata 2010-től kezdődően foglalkozik kajak forgalmazással az EPIC Kayaks kizárólagos magyarországi képviselője. A kínálatban szerepel még a Vajda hajó gyártó teljes kínálata és a Kayakpro modellek tengeri hajói.

Egyesületünk ezen márkákban találta meg azokat a gyártó-fejlesztő partnereket akik hajói minőségükben és formavilágukban is megfelelnek az általunk elvártaknak.

Mi az amit kínálunk?

  • Surfski, tengeri vagy nyílt vizes verseny és rekreációs kajakok /Epic, Vajda/
  • Tengeri kajakok /Epic, Vajda, Kayakpro/
  • Verseny kajakok /Epic, Vajda/
  • Lapátok /Epic/

Magyarország ugyan nem rendelkezik tengerparttal, de mégis egyre nagyobb teret hódít hazánkban is a tengeri kajakozás és felütötte a fejét a surfski őrület is. A világ trendjeit figyelmbe véve a kajak versenysport is a nyílt vizes versenyek felé nyit, mert sokkal látványosabb és extrémebb teljesítményt kíván a versenyzőtől. Tehát, síkvizes versenyeink mellett itthon is nyitnunk kell a nyílt víz felé.

Egyesületünk a versenysport mellett a tengeri hajóosztályokra is fókuszál mert ezek azók a hajók, melyeknek elkötelezett hívei vagyunk, ezeket a hajókat szeretnénk megismertetni, megkedveltetni a magyar piaccal és nem utolsó sorban, ezekben a hajótípusokban látjuk a jövőt.

Epic

Epic

RÉSZLETES LEÍRÁSOK A BAL OLDALI MENÜSORBAN TALÁLHATÓAK!