Epic, Vajda, Kayakpro termékek forgalmazása

Be the fastest!

A seakayaking.hu csapata 2010-től kezdődően foglalkozik kajak forgalmazással, voltunk sokáig az Epic gyártó képviselete, jelenleg a Vajda hajó gyártó teljes kínálatával foglalkozunk.

Egyesületünk ezen márkákban találta meg azokat a gyártó-fejlesztő partnereket akik hajói minőségükben és formavilágukban is megfelelnek az általunk elvártaknak.

Mi az amit kínálunk?

  • Surfski, tengeri vagy nyílt vizes verseny és rekreációs kajakok
  • Tengeri kajakok
  • Verseny kajakok
  • Lapátok

Magyarország ugyan nem rendelkezik tengerparttal, de mégis egyre nagyobb teret hódít hazánkban is a tengeri kajakozás és felütötte a fejét a surfski őrület is. A világ trendjeit figyelmbe véve a kajak versenysport is a nyílt vizes versenyek felé nyit, mert sokkal látványosabb és extrémebb teljesítményt kíván a versenyzőtől. Tehát, síkvizes versenyeink mellett itthon is nyitnunk kell a nyílt víz felé.

Egyesületünk a versenysport mellett a tengeri hajóosztályokra is fókuszál mert ezek azók a hajók, melyeknek elkötelezett hívei vagyunk, ezeket a hajókat szeretnénk megismertetni, megkedveltetni a magyar piaccal és nem utolsó sorban, ezekben a hajótípusokban látjuk a jövőt.

Epic

Epic

RÉSZLETES LEÍRÁSOK A BAL OLDALI MENÜSORBAN TALÁLHATÓAK!