Évente rendezett kajak-kenu versenyek

2013. 06. 27. 09:14

2016-ban elmarad a Balaton Maraton!

Itt az aktuális éves kajak-kenu programjainkat találod. Egyéb multisport versenyeinkről (kajak duatlon-triatlon, quadratlon) a hozzájuk tartozó főmenüben találsz információt.

Egyesületünk céljai között szerepel a tengeri hajóosztályok/tengeri kajakozás/surfski kajakozás népszerűsítése hazai vízeinken és tengeren egyaránt. Célunk továbbá a balatoni kajakozás fellendítése és a Balaton-felvidék népszerűsítése, mely rengeteg sportág részére nyújt fantasztikus terepet. Rendezvényeink egy része hullámosabb vízeken kerül megrendezésre, mely újabb lehetsőget ad a hullámra tervezett kajakokkal való versenyzésre.

Balaton Maraton

2008-ban útjára índított balatoni kajak-kenu verseny, evezős fesztivál, melynek célja a tengeri kajakok és surfski kajakok megismertetése, népszerűsítése, valamint egy közös evezés amatőr és elite versenyzők részére, mely motivációt nyújt az éves edzésmunkához. Nem feltételnül a verseny az egymással való versengés a célünk, hanem a közös élmény, de egy versenynél jobbat erre még nem tudtunk kitalálni. A Balaton Maraton a balatoni versenyek közül kiemelkedik, mind létszámban, mind változatosságában. Legnagyobb balatoni versenyünkön 4 táv közül lehet választani és számtalan kategóriában indulni. Itt találkozhatsz a divatos SUP egységekkel, de sárkányhajóban is indulhatsz a szokásos kajak és kenu kategóriák mellett. Itt találod meg a legnagyobb surfski mezőnyt hazánkban és természetesen várunk minden síkvízes és egyéb tengeri kategóriát is. Távok 7-12-23-42 km.
További részletek ITT>>

Henkel SalomonSeakayaking.hu Epic Hungary Loctite SuuntoVajda kayak


Balaton Maraton rajt Balaton Maraton rajt

Tihany Kupa

A Balaton egyik legszebb részén rendezett maratoni verseny általában a nyár közepén csökkentett kategória számmal és két távval 9 és 22 km. Egyszerű nyomvonal, változatos körülmények és semmi flanc ezek a legjellemzőbb tulajdonságai a Tihany Kupának. Egy igazán jó hangulatú családias, de kemény verseny.
További részletek ITT>>


Madarász Gábor Csak csajok


Csapathajó Tatai Sárkányok

További fontos információk versenykiírásban találhatóak.

Főszervező
Slide SC. Téli És Szabadidő Sport Egyesület
Bp., 1124 Apor Vilmos tér 23.
Asz: 18588093-1-43
Bank: Unicredit Bank
Szlsz: 10918001-00000022-50020005